Vuosikokous 2019

Tervetuloa Rovaniemen Tanssi ry:n vuosikokoukseen 16.03.2019 klo 15.00.

Vuosikokous järjestetään lauantaina 16.03 klo 15.00 Cafe Toivossa, Rovakatu 14.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki rovaniemeläisestä tanssikulttuurista ja sen kehittämisestä kiinnostuneet.
Kokouksessa kahvitarjoilu. Ilmoittaisitko tulostasi meille keskiviikkoon 13.03 mennessä, jotta osaamme varata tarjottavia tarpeeksi.
Kokoukseen saa myös saapua ilmoittamattakin.

Tänä vuonna Rovaniemen Tanssi ry:n tavoitteina on kasvattaa jo tuttuja vuosittain järjestettäviä tapahtumiaan ja lisätä mahdollisuuksien mukaan workshop-toimintaa. Sekä kasvattaa yksilöjäsenien määrää ja tarjota heille enemmän etuja, luoda uusia yhteistyökumppanuuksia ja toteuttaa uusia ideoita ja suunnitelmia.

Rovaniemen Tanssi ry. toimii neutraalina tahona Rovaniemen ja Lapin alueella toimivien tanssin tekijöiden hyväksi. Näin ollen yksi yhdistyksen tavoitteista on luoda yhteistyömahdollisuuksia heidän kesken.

Toivoisimme, että paikalle saapuisi vähintään yksi edustaja kustakin yhteisöjäsentaholtamme sekä kaikki yksilöjäsenemme. Huomioikaa, että äänioikeus on vain jäsenmaksun maksaneilla (2018), jokaisella yksilöjäsenellä ja yhteisöjäsenellä on yksi ääni.
Kokoukseen ovat kaikki tervetulleita, eikä tarvitse olla jäsen osallistuakseen. Paikalle saapuminen ei sido sinua mihinkään, eikä tulijoiden tarvitse olla kiinnostuneita hallituspaikoista. Mukanaan saa tuoda kaikenlaisia kehitysideoita, eikä ideoiminenkaan sido toteuttamiseen.

Kokouksessa avataan keskustelua yhdistyksen tarkoituksesta ja toiminnasta sekä valitaan uusi hallitus tulevalle toimintakaudelle. Käydään läpi toimintakertomus sekä toimintasuunnitelma. Kokouksessa tullaan äänestämään sääntömuutoksista, valitaan tilintarkastaja, vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus. Lisäksi kokouksessa tullaan päivittämään yhdistyksen säännöt, määritetään jäsenmaksun suuruus ja käydään läpi tulo- ja menoarvio.

Kokouksen yhteydessä voit myös liittyä jäseneksi. Rovaniemen Tanssi ry:n jäsenenä vaikutat alueen tanssitoiminnan kehittämiseen, pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin, tulet näkyvämmäksi, jaat ja saat! Liittyä voi yhteisöjäsenenä tai yksilöjäsenenä.

Lisätietoja puhelimitse puheenjohtajalta Saara Kuhanen 0407297875 tai sähköpostin kautta rovaniementanssiry@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin

Saara Kuhanen pj. ja hallitus